Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Fira de Tardor a Navàs

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Navàs ens posem en contacte amb vosaltres en motiu de la Fira de Tardor, que tindrà lloc els dies 15 i 16 d’octubre i enguany celebra el seu 90è aniversari.

Estem preparant una programació farcida d’activitats i espectacles per a tots els públics per a dinamitzar tot el cap de setmana i, com ja és tradició, es destinarà tot el diumenge 16 d’octubre a impulsar les activitats tradicionals amb la 41a Fira d’Artesania del municipi. És per aquest motiu que voldríem demanar la vostra col·laboració per impulsar una Fira d’Artesania de qualitat i prestigiar-la, sol·licitant-vos ajuda per a fer-ne difusió entre les persones associades per poder posar-nos en contacte amb elles, especialment les que disposen del carnet d’artesà i el distintiu de producte D’A.

Vista la seva trajectòria en el sector, voldríem convidar-los a participar a l’esdeveniment muntant una parada a la plaça porxada de l’Ajuntament, i també ens agradaria comptar amb tot tipus de tallers i demostracions d’oficis i artesania, així que estarem encantats de valorar les seves propostes.

Per a més informació, poden posar-se en contacte amb nosaltres a l’email santasusagnacl@navas.cat o per telèfon al 938390022. També poden veure tota la informació a la pàgina web www.navas.cat.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top