Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Fira del Fang 2022 a Marratxí

Marratxí arrenca amb una gran assistència de públic la Fira del Fang 2022 del 5 al 13 de Març

El municipi de Marratxí ha arrencat aquest dissabte, amb una gran assistència de públic, la Fira del Fang 2022, que es prolongués fins al 13 de març a la plaça de Sant Marçal ia l’esplanada de la Verònica, després de dos anys marcats per la pandèmia.

Segons ha informat l’Ajuntament de Marratxí en nota de premsa, la XXXVII edició de la Fira del Fang ha arrencat aquest dissabte i ho ha fet amb una àmplia presència de públic i autoritats insulars i autonòmiques que han donat suport al municipi després que la pandèmia obligués a suspendre la fira el passat any ia celebrar-la de manera parcial el 2020.

La Fira del Fang 2022 se celebrarà des d’aquest dissabte fins al proper dia 13 de març a la plaça de Sant Marçal ia l’esplanada de la Verònica. Aquest any serà la primera vegada que la Fira se celebri sota la marca ‘Ceràmica de Marratxí’, que pretén unificar la promoció i difusió del vessant artístic, comercial i turístic de la ceràmica del municipi.

A la inauguració hi ha participat el president del Parlament balear, Vicenç Thomàs; la presidenta del Consell, Catalina Cladera; el conseller d?Educació, Martí March, que ha assistit en nom de la presidenta del Govern, Francina Armengol; la delegada de Govern, Aina Calvo; el conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, a més de tota la corporació municipal.

La inauguració ha conclòs amb unes paraules de l’alcalde de Marratxí, Miquel Cabot, que ha homenatjat els ceramistes i les persones vinculades a la Fira que ja no estan per la seva contribució a la cultura marratxinera. A més, Cabot ha destacat la modernització de la Fira del Fang i el salt qualitatiu que suposa la nova marca ‘Ceràmica de Marratxí’ per a la promoció i desenvolupament del sector del fang. Finalment, l’alcalde ha destacat que la Fira del Fang és un nexe d’unió i projecte comú del municipi.

Durant els nous dies de fira s’han programat activitats dirigides per a tots els públics, on no hi faltaran aquelles per als més petits, tallers familiars, concerts, exposicions, conferències, cercaviles, etcètera.

La temàtica central de la Fira del Fang torna a ser ‘Cuines del món amb ceràmica’ (II), atès que la passada edició es va haver de suspendre per l’alta incidència de la COVID-19.

Tot el programa d’activitats es pot consultar a la web de ‘Ceràmica de Marratxí’:  https://ceramicademarratxi.es/

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top