Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Focus. Nadia Pasquer vs Nathalie Pierlot

Fins el 30 de març a la Galerie de l’Ancienne Poste

 

La història que ens expliquen Nadia Pasquer i Nathalie Pierlot es tradueix, tanmateix, en un diàleg sense dissonància, un diàleg on brilla la fidelitat perfecta. comú a la seva línia artística, més enllà de les modes i tendències. El resultat per a cadascun d’ells és l’expressió d’un llenguatge ceràmic que ha sabut afirmar-se i imposar-se al llarg del temps.

Nadia Pasquer Presentada per primera vegada a la galeria l’any 2013, l’obra de Nadia Pasquer (nascuda l’any 1940) ocupa un lloc únic en l’escena de la ceràmica contemporània. D’una perfecció absoluta, d’un toc emocional incomparable, els seus poliedres evocant els cossos celestes i les constel·lacions neixen a les fronteres de diferents territoris tant físics i sensorials com mentals, qüestionant la tensió entre el proper i el llunyà. En aquests objectes, sí que és una qüestió d’intimitat i d’espai, de geometria i sensualitat, de singularitat i universalitat.

Nathalie Pierlot (nascuda el 1951) és una de les membres fundadores de la Galerie de l’Ancienne Poste de Toucy i es va incorporar al consell d’administració de la galeria l’any 1997. Dirigeix ​​l’empresa de fabricació de gres Ratilly alhora que desenvolupa una producció personal de peces úniques seguint el Sèrie de gres de Saint-Amand-en-Puisaye però reinterpretada amb expressió pròpia.

Galerie de l’Ancienne Poste
Place de l’Hôtel de Ville
89130 Toucy (France)
Tél : 03.86.74.33.00

+info: www.galerie-ancienne-poste.co

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top