Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Fonaments de la Ceràmica

CURSOS OFFICINE SAFFI A MILÀ ITÀLIA

 

Aquest curs de nivell d’entrada introdueix els participants al processament d’argila en proporcionar el conjunt de coneixements teòrics i pràctics per crear formes simples, objectes quotidians i decoratius.

L´experiència de la ceràmica convida els estudiants a explorar noves parts del jo en una dimensió pràctica d´aplicació manual, vinculada al material ia la comparació amb l´altre. Durant les lliçons, cadascun dels participants experimentarà l’aplicació de les principals tècniques de construcció manual d’argila, des de pessic, a colombí, a llosa.

El curs, estructurat en quatre lliçons setmanals i obert a un màxim de deu participants, està dissenyat per a aquells que s’acosten a la ceràmica per primer cop o volen recuperar la familiaritat amb el material. A més de la cocció i el lliurament de les peces individuals realitzades, els participants rebran un certificat de participació i una col·lecció de notes i fulletons útils per continuar el camí de l’experimentació sobre ceràmica.

La participació permet matricular-se al curs intermedi de ceràmica ia tots els altres cursos de diferents nivells. A criteri del professor, es proposaran les creacions més interessants per ser publicades als canals socials de la Fundació.

Del 18 de setembre al 9 d’octubre: tots els dilluns, de 19:00 a 21:30 hores.
4 reunions de grup, màxim 10 participants.
Preu: 295€

+infowww.form.jotform.com

Del 20 de setembre a l’11 d’octubre: tots els dimecres, de 10 a 12.30 hores.
4 reunions de grup, màxim 10 participants.
Preu: 295€

+info: www.form.jotform.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top