Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

GALLIVANTING TEAPOTS

Del 21 de juny al 13 de setembre

La nova exposició del Musée Ariana Gallivanting teapots. Orígens i evolució d’un art de viure destaca la col·lecció de teteres excepcionals que conserva el museu. La presentació ofereix la oportunitat de descobrir l’evolució formal, estilística i decorativa d’aquest fascinant objecte al llarg de 500 anys.

Inventat a la Xina a principis del segle XVI, la tetera s’havia de difondre a la velocitat del raig, portada a Europa les grans companyies d’India Oriental. No només un objecte utilitari i ara un familiar en el nostre món , la tetera també és testimoni d’un art de viure que es va desenvolupar al voltant de la beguda del te. A mida que han passat els segles el segles, aquesta beguda exòtica arribaria a impregnar tots els nivells de la societat.

Compost per un cos, bec, mànec i tapa, cada tetera té les seves característiques particulars. Evocació d’aquesta forma i la seva història ens permet descobrir la riquesa de les col·leccions del museu, la diversitat de les quals és dels estils, la decoració i els elements afegits són indicatius d’una tendència de moda en constant evolució.

Aquesta exposició també fa una crida als vostres sentits. A més de la vista, es tindran en compte olors i gustos, sentits
que rarament s’experimenten en un museu.

Visites guiades
Diumenge 23 de juny a les 14:00; Diumenges, 13 d’octubre de 2019, 19 de gener, 17 de maig i 13 de setembre de 2020 a les 11.00 hores
Visites de premsa a petició
Previsualització de l’exposició: dijous, 20 de juny a les 19h
Visuals descarregables aquí

+ infowww.ariana-geneve.ch

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top