Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Gres d’aigua

Ceràmica de Maria Teresa Capeta i poemes de Joan Soler i Amigó a l’Espai Betúlia

 

Inauguració: 30 de juny a les 19 h.

Vaig tenir una trobada amb en Joan Soler en el meu taller per parlar de la ceràmica. Jo havia fet l’exposició de “gres d’aigua” i tot mirant les peces acabades d’arribar, li vaig fer tota una explicació d’aquelles obres, el perquè eren i com eren de forma i de color. Em va dir que perquè no feia un llibre exposant tot allò que ell trobava tant interessant.

Posant-me a riure li vaig dir: Joan, jo soc un desastre escrivint; i ell em va fer la proposta  d’unificar els dos llenguatges: la poesia i la ceràmica.

La meva obra és com una conversa amb la natura. M’agrada observar-la i escoltar-la, poder reflectir les emocions que em transmet. M’inspira el mar, mirant-lo sembla que se m’emporti a les seves profunditats, amb el seu moviment que mai no té final; formes i formes inacabables segons el seu estat. El gran i majestuós moviment em fa pensar. Aquest fluir constant format per una successió d’instants m‘inspira en la meva creació.

Vull petrificar la realitat, capturar el moment: Ha arribat l’hora de posar-se a treballar amb les mans. Són peces que tenen un gran moviment, fortes i valentes. Construïdes amb pasta de gres i esmaltades a alta temperatura, el que els hi dóna una gran potència i al mateix temps una extrema sensibilitat.

Maria Teresa Capeta

Dates: del 30 de juny al 14 de setembre de 2022

Espai Betulia
C/ Enric Borràs, 43-47
08912 Badalona
Tel: 93 464 62 55

+ info: www.espaibetulia.cat

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top