Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

HOLA CERÀMICA!

EDICIÓ 2022 – PRESENCIAL I EN LÍNIA

Activitats presencials: 21 i 22 de maig

Activitats en línia: 4 i 5 de juny

 

Hola Ceràmica! és una activitat de dinamització de la ceràmica que pretén obrir les portes dels tallers, museus i altres recursos ceràmics, per així donar-nos a conèixer a un públic ampli. L’activitat està promoguda per l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica.

Seguint la línia dels darrers anys, l’edició 2022 serà híbrida, en línia i presencial, amb una sèrie d’accions basada en la difusió de vídeos i fotos de la nostra ceràmica. A més d’un diàleg sobre la situació actual i futura del sector. Les accions presencials seran tallers oberts, visites guiades a museus, portes obertes, exposicions i tallers.

La participació està oberta a tots els ceramistes, terrissaires, empreses, institucions, col·leccionistes i aficionats en general, resideixin o no en municipis que formin part de l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC). Com en anys anteriors, la AeCC, juntament amb l’Agrupació Europea de Ciutats de la Ceràmica (AEuCC) us anima a participar en el projecte.

Activitats en línia

Informació actualitzada a: www.holaceramica.es

Patrocinadors i col·laboradors:

Col·laborador en comunicació: Infoceramica (www.infoceramica.com) el portal informatiu de ceràmica més important en llengua espanyola.

Organització: Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica – AeCC

aecc@ciudades-ceramica.es  

Tels. 937 972 732 – 626 246 109

+ info: www.ciudades-ceramica.es

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top