Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

HOLA CERÀMICA! EDICIÓ 2023

1 i 2 d’abril. PRESENCIAL I EN LÍNIA

Hola Ceràmica! és una activitat de dinamització de la ceràmica que pretén obrir les portes dels tallers, museus i altres recursos ceràmics, per donar-los a conèixer a un públic ampli. L’activitat és promoguda per l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC).

Altres països amb associacions nacionals de ciutats de la Ceràmica com Itàlia i Portugal també celebren aquesta activitat en les mateixes dates. Seguint la línia dels darrers anys, l’edició 2023 serà híbrida, en línia i presencial, amb una sèrie d’accions basades en la difusió de vídeos i fotos de la nostra ceràmica, a més d’un diàleg sobre la situació actual i futura del sector. Les accions presencials seran tallers oberts, visites guiades a museus, portes obertes, exposicions i tallers participatius.

La participació és oberta a tots els ceramistes, terrissers, empreses, institucions, col·leccionistes i aficionats en general, resideixin o no en municipis que formin part de l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica (AeCC). Com en anys anteriors, l’AeCC, juntament amb l’Agrupació Europea de Ciutats de la Ceràmica (AEuCC), l’Associació Italiana de Ciutats de la Ceràmica us anima a participar en el projecte.

Activitats i patrocinadors

+info: www.holaceramica.es  

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top