Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Humàtics. Cesc Abad

Del 21 d’abril al 9 de juliol de 2023

 

El Terracotta de la Bisbal inaugura l’exposició “Humàtics”, de l’artista Cesc Abad, a la sala “La Peixera”.

L’exposició “Humàtics” mostra el treball creatiu en ceràmica de Cesc Abad, disciplina en la qual es va formar a l’Escola d’Arts i Oficis de Terrassa. Les seves peces mostren accions quotidianes, relacionades amb el desig, la luxúria, el misteri o la passió, hi trobem figures assegudes o en processó, així com animals, que transmeten una narrativa a les peces, les quals ens expliquen històries de manera similar a com ho feia la ceràmica clàssica però amb un estil acolorit proper al Pop Art i a l’estètica kitsch. Cada obra es pot llegir o interpretar en diferents direccions, de manera que l’espectador pot gaudir de diverses històries i moments.

Cesc Abad és un artista plàstic nascut a Barcelona el 1973 en el si d’una família dedicada a l’empresa familiar. Va ser expulsat de l’escola amb quinze anys i va descobrir la seva passió per les arts plàstiques durant aquesta època. El seu pare va pagar el seu primer taller d’art, però després de la seva mort inesperada quan ell tenia vint-i-un anys, es va trobar liderant el negoci familiar.

En el taller que va instal·lar al costat de la seva oficina va experimentar amb diferents disciplines artístiques sense mostrar mai la seva obra. El 2016 fa un pas endavant i decideix vendre les seves empreses per tal dedicar-se exclusivament a la creació artística. Es va traslladar a un estudi més modest i va començar a preparar el seu treball per mostrar-lo al món, decidint que ja no havia de ser cap secret.

Terracotta Museu
Sis d’Octubre,
17100 La Bisbal d’Empordà
Telèfon: 972 642 067
terracottamuseu@labisbal.cat

+ infowww.terracottamuseu.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top