Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

I Congrés bilateral Espanya-Itàlia «El futur de la ceràmica artesanal: Nous models i perfils»

 SEVILLA, 24 I 25 DE MARÇ DE 2023

 

El Congrés bilateral Espanya-Itàlia «El futur de la ceràmica artesanal: Nous models i perfils» neix per ser un espai de trobada i debat sobre el present i futur del sector de la ceràmica artesanal a Itàlia i Espanya.

Aquesta trobada, que se celebrarà els dies 24 i 25 de març del 2023, està organitzada per l’Escola de Formació d’Artesans de Gelves, dins de la seva funció com a centre associat al Centre de Referència Nacional (CRN) d’Artesania.

A l’organització del Congrés també intervenen totes les entitats que tenen alguna cosa a dir al panorama nacional de la ceràmica artesanal, destacant el suport institucional del Ministeri d’Educació i Formació Professional; la Conselleria dOcupació, Empresa i Treball Autònom; l’Ajuntament de Sevilla; la Diputació Provincial de Sevilla; l’Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica; i l’Associació Niculoso Pisano. I a nivell professional, comptem amb Ofici i Art i la Federació Artesanal de Sevilla.

Per part italiana es compta amb la col·laboració de l’Associació Italiana de Ciutats de la Ceràmica (AICC) i la Confederació d’Artesans d’Itàlia (Confartigianat).

Com a centre associat al CRN d’Artesania, l’Escola de Formació d’Artesans de Gelves té entre els seus objectius prioritaris “establir vincles de col·laboració entre entitats del sector productiu”. Aquesta escola pertany a la Xarxa d’Escoles de Formació del Servei Andalús d’Ocupació de la Conselleria d’Ocupació, Empresa i Treball Autònom de la Junta d’Andalusia.

L’organització del Congrés Bilateral Espanya-Itàlia és una magnífica oportunitat per establir i enfortir relacions amb el sector productiu dels dos països. El Congrés està adreçat a professionals i l’assistència a tots els esdeveniments és gratuïta, però degut a la limitació d’aforament cal inscripció.

Programa

Inscripció

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top