Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania

La III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania, que impulsa Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, se celebrarà del 3 al 12 d’octubre, en format digital, amb una programació de 16 peces audiovisuals dedicades al món de l’artesania. Totes les peces que es podran veure a través de la plataforma de cinema Filmin. 

Una tercera edició que aposta per la diversitat i la riquesa creativa del món artesanal, per peces que relaten i documenten en diversos formats – curtmetratges, videocreacions o videoclips- històries contemporànies sobre creadors i creadores, entitats i artesans i artesanes de diversos oficis. Peces que mostren el compromís del sector amb la sostenibilitat, que documenten projectes sobre la fusió entre la innovació tecnològica i l’artesania; o audiovisuals que expliquen l’arrelament al territori dels oficis artesanals.

La III Mostra Internacional d’Audiovisuals d’Artesania vol ser el punt de trobada entre dos sectors creatius i productius, l’artesanal i l’audiovisual, per generar sinergies, amb la finalitat d’impulsar la creació de productes audiovisuals de qualitat, basats en processos creatius artesanals i on el protagonista és l’artesà i artesana i la seva obra. Tot plegat per projectar, impulsar i donar a conèixer el món de l’artesania en diversos formats audiovisuals. Aquesta mostra, amb vocació internacional, és l’única d’aquestes característiques que se celebra a Catalunya i arreu de l’estat espanyol.

Aquesta edició recull una selecció de 16 peces audiovisuals: 13 curtmetratges documentals, 1 videocreació, 1 videoclip  i 1 curtmetratge de ficció. Produccions nacionals i internacionals amb l’artesania com a principal protagonista. Enguany es programen fins a 8 peces inèdites, 11 produccions catalanes, 3 espanyoles i 2 internacionals.

Programació

Nota:  Degut a les limitacions d’aforament, necessitem que ens confirmeu la vostra assistència el més aviat possible a artesania@gencat.cat, ja que la confirmació serà per estricte ordre d’entrada. En el correu de confirmació que us enviem rebreu l’horari i  porta d’accés a l’Auditori, així com un recordatori de les mesures de seguretat que haureu de seguir per poder accedir-hi.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top