Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Vídeo de la conferència: Imatge i ceràmica

A càrrec de Cristina Márquez

 

Avui, us compartim el vídeo de la conferència que va tenir lloc el passat 21 de febrer, en el marc de les 1es Jornades Tècniques de l’ACC.

En aquesta conferència, Cristina Márquez ens acostarà a l’aplicació d’imatges en ceràmica i revisarà diferents mètodes de transferència sobre superfícies ceràmiques, posant especial atenció en la serigrafia, a través d’un recorregut per algunes de les seves obres.

Cristina Márquez és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona Sant Jordi, en l’especialitat de gravat, després de finalitzar els estudis de Ceràmica Artística a l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja de la mateixa ciutat, ha centrat el seu treball en la investigació entorn diferents tècniques de reproducció de la imatge en ceràmica i els propis processos ceràmics, compaginant la creació de peça artística amb la docència especialitzada en dites tècniques.

Des del 2016 és membre de la Junta Directiva de l’Associació Ceramistes de Catalunya. En un primer moment, participant en la curadoria d’exposicions com a adjunta de la Vocalia d’Artística, així com en l’organització de conferències i altres activitats que l’associació realitza i, des del 2018 fins al 2022, ja com a responsable de l’Àrea d’Imatge i Comunicació.

Activitat gratuïta

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou 7, baixos 1 – 08001 Barcelona
Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top