Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

IMISO CERAMICS

En aquesta ocasió us proposem conèixer l’emocionant història d’èxit d’Andile Dyalvane, que va passar  de viure en un poble rural a l’Eastern Cape a convertir-se en un ceramista sud-africà de primer nivell, és una llegenda.

És membre de l’AIC i té el seu estudi Imiso Ceramics a Woodstock, situat a l’animat barri de Woodstock, l’estudi és conegut per les seves peces de col·leccionista fetes a mà i la seva exquisida vaixella de taula. “Imiso” significa demà en Xhosa, i aquests dissenys clarament africans, amb un toc futurista, s’inspiren en una barreja de cultura urbana, tradicions locals i meravelles de la natura.

La galeria Imiso Ceramics  mostra una selecció exclusiva de ceràmica decorativa, bellament feta a mà pels guardonats artistes i cofundadors Andile Dyalvane i Zizipho Poswa. Durant tot l’any s’exposen quatre col·leccions diferents creades per cada artista. La galeria i l’estudi-taller es troba a The Old Biscuit Mill, al cor de Woodstock, envoltat d’una comunitat d’estudis d’artistes, parades d’artesania i un mercat de productes frescos durant els caps de setmana, botigues de regal exclusius artesanals i contemporanis, així com dissenyadors de luxe, així com botigues i restaurants de fama mundial per esmentar només alguns. Fundada l’any 2005 i operativa des de fa catorze anys, celebra amb orgull la seva cultura acollidora i el mecenatge local i internacional.

+ info: www.imisoceramics.co.za

  

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top