Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

IN-UTILITARI

Exposició i homentage a Isabel Barba Formosa

De l’1 al 29 de juny a la Sala ACC

In-Utilitari és el nom de l’exposició que l’ACC organitza, en memòria de la nostra companya, Isabel Barba Formosa, que ens va ha deixar no fa molt. I aquest títol ens arriba de la pròpia Isabel. Quan algú li preguntava quin tipus d’obra feia, ella sempre contestava: “Jo faig ceràmica in-utilitària”.

Us deixem un fragment on ella mateixa descriu el seu treball:

He treballat amb diferentes argiles que m’han servit per entendre el comportament de cadascuna d’elles triant finalmente la porcellana pel seu color, duresa, resistencia i suavitat. A mé, la facilitat en que es deforma m’han dut a realizar treballs d’assimetria en el torn. Treballs de moviment, deformació i estudis de la forma, m’han seguit al llarg de la meva vida, sempre mantenint la idea del recipient i el buit, basant-me en formes utilitàries que he convertit en in-utilitàries en determinats moments”

Serà una exposició participativa, on es podrà obtenir una obra de la Isabel a un preu simbòlic per a que tots puguem tenir una peça seva de record. Els diners recollits aniran destinats a la Fundació Kasperle que col·labora amb el barri del Raval. La seva família vol que l’exposició sigui un acte únic, especial i diferent i un reflex de la seva personalitat propera i generosa. Seria un èxit emotiu si tota l’exposició fos adquirida. Qui vulgui participar i emportar-se l’obra el mateix dia de la inauguració ho podrà fer. El pagament haurà de ser en metàl·lic o amb Bizum.

Inauguració: Dimecres, 1 de juny a les 19.30 h.

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
Carrer Doctor Dou, 7, 08001 – Barcelona
Horari: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 h

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top