Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Iniciativa Empty Bowls

Des de l’ACC us fem arribar una iniciativa solidària que ens proposen dues de les nostres sòcies i a la que us animem a participar. L’acció s’inscriu dins d’Empty Bolws, una organizació d’artesans i artistes que dóna suport a accions solidaries arreu del món. (Per saber-ne més: www.emptybowls.com).

La proposta és la següent:
Normalment es fa una trobada on els ceramistes aporten bols o peces similars i s’organitza un acte en el que s’ofereix sopa o alguna cosa per menjar, els participants trien la peça que més els agrada i gaudeixen de l’àpat. S’acostuma a establir un preu únic per tots els bols i els participants fan les aportacions econòmiques comprant la quantitat de bols que volen.
La recaptació es donarà al “El Chiringuito de Dios“, un menjador social al Raval amb el qual la Maia hi ha col·laborat altres vegades, i coneixen al director.

www.elchiringuitodedios.com

Així doncs demanem que, en la mesura de les teves possibilitats, donis algun bol o objecte similar, on s’hi pugui menjar una ració de sopa. Pot ser qualsevol mena de bol, i si només en tens de petits es vendran en packs de 2 o 3 unitats.

Els dies d’entrega dels bols a la Stacy Robinson són entre el 22-26 de Febrer del 2021, siusplau cenyiu-vos a les dates fer-ho el més fàcil possible.

Data del esdeveniment:
Dissabte, 27 febrer d’11:30 a 17:30h al Passeig dels Til·lers, núm.18b (Pedralbes)

Si pels motius que sigui, no pots participar, us agrairem que en facis difusió.
Moltíssimes gràcies

Organitzadores:
Stacey Robinson, Maia Ming Fong i Rosa Cortiella
678 183 161 (Maia)
656 687 545 (Rosa)
689 770 411(Stacey)

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top