Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Introducció a la història de la ceràmica espanyola

Aquest curs proposa un recorregut per la història de la ceràmica espanyola, des de l’antiguitat fins avui dia, mostrant com els procediments tècnics del passat, enllacen amb la producció moderna i la creació contemporània. Es tracta d’un curs teòric-pràctic estructurat en 8 sessions que combina la història amb altres aspectes d’importància per a l’estudi de la ceràmica com són el coneixement de les tècniques i materials o els mètodes analítics, així com la incursió en diferents àrees relacionades com ara la restauració, la documentació i la investigació de materials ceràmics.

Curs adreçat adreçat a: Professionals i estudiants d’Arqueologia, Història, Història de l’art, Restauració, Documentalistes i en general a totes aquelles persones interessades a aprofundir en el coneixement de la ceràmica espanyola.

El curs, realitzat en col·laboració amb Associació Catalana de Ceràmica, comptarà amb especialistes qualificats en cadascuna de les matèries tractades.

Dates: Cada dimarts, del 27 de setembre al 22 de novembre de 2022, de 16.30 a 19.30 h.

Visites: dissabtes 5 de novembre i 19 de novembre de 2022.

Lloc: Museu del Disseny de Barcelona
Preus:
Preu general: 120 €

Preu reduït: 90 € (posseïdors del carnet del Centre de Documentació Museu del Disseny, carnet de la xarxa de biblioteques, carnet docent, carnet d’aturat, carnet d’estudiant, Targeta rosa).
Reconegut amb 1 crèdit acadèmic per la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de Barcelona.
El preu inclou el desplaçament a Oristà.

Inscripcions

Programa

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top