Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

JOCS DE TERRA I FOC

Fins el 31 de març, a la Casa de Cultura d’Alcoi

 

ANPEC, Associació Nacional de Professionals de Ceràmica, va sorgir fa més de trenta anys a Manises, reconeguda recentment com a ciutat creativa per la UNESCO, que és on tenim la nostra seu i on duem a terme moltes activitats en defensa i promoció de la ceràmica. Som 200 socis ceramistes: artesans, dissenyadors, escultors, artistes de diferents punts d´Espanya amb estils molt diferenciats, que donen prestigi al´associació.

Jocs de Terra i Fang és una exposició de jocs i joguines de ceràmica, on mostrem 44 obres inspirades en jocs coneguts des de sempre, amb varietat d’interpretacions, resultant peces exclusives. Les joguines són elements identitaris que traspassen fronteres, amb les quals tenim un vincle afectiu. La ceràmica és un material que ens sorprèn i ens atrau a nivell tècnic i formal.

La ceràmica i el joc formen part de les nostres vides, ens entretenen, ens fan sentir, crear, viure, responen a una necessitat interior. Juguem amb les joguines i juguem amb la ceràmica. Jugar és viure una aventura que requereix acció i transcendeix barreres socials, culturals, lingüístiques, polítiques i geogràfiques, potser passa amb la ceràmica.

És un plaer recórrer aquesta exposició de joguines plena de formes i colors, és entretinguda, nova, on gaudirem de les interpretacions de les joguines de cada obra.
Ens omple de satisfacció fer realitat aquesta exposició i volem convidar-vos a visitar-la.

Casa de Cultura d’Alcoi
Av. del País Valencià, 1
Alcoi (Alacant)
Horaris: de dilluns a divendres d’11 a 13.30 i de 17.30 a 20.30 h.

+ info: asociacion.anpec@gmail.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top