Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Keramikpanorama 2020 a Murten, Suïssa

5 i 6 de setembre de 2020

Termini d’inscripció: Des del 2 de desembre de 2019 fins al 30 de març de 2020.

Dissenyem per evocar emocions. I quines emocions!

Però, com pot funcionar aquesta transmissió només a través de l’ull? La matèria és un meravellós proveïdor d’emocions. Tocar és, per tant, decisiu per a la selecció d’un objecte. També és interessant que sovint hi hagi una complementarietat entre el que li agrada a l’ull i el que els agrada. Per aquest motiu, el proper número será centrar-se en la tàctica i les emocions que transmet aquest sentit fonamental.

El Keramikpanorama 2020 us convida a abordar les obres d’una manera insòlita, probablement esperada per allá el públic, amb la invitació: “Si us plau, toca!”

Els dies 5 i 6 de setembre de 2020, la cinquena edició del Keramikpanorama presentarà les obres dels voltants 100 expositors de Suïssa i Europa a Pantschau a Murten, Suïssa: objectes quotidians, objectes d’art, disseny de productes i magnífiques escultures, totes úniques i autèntiques, produïdes en una àmplia varietat de tècniques i formes. Un esdeveniment amb atractiu internacional!

Les inscripcions es poden fer en línia a www.keramikpanorama.ch

S’aplicaran els criteris següents: qualitat tècnica, expressiva i estètica de les obres. Coherència i diversitat de l’exposició.

Els ceramistes seleccionats seran informats l’abril del 2020.

+ infowww.keramikpanorama.ch

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top