Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

LA NOVA TÈCNICA DE MODELAT CREATIU | Simon Zsolt József

29-30 de juny i 01-02 de juliol de 2023

 

L’objectiu del curs és comprendre les oportunitats per modelar les formes inherents als errors d’emmotllament. Aprendrem com preparar una forma d’emmotllament de guix de diverses parts, que ens permet modelar les formes internes i externes de l’objecte final.

L’artista farà una presentació de les seves obres, cosa que permetrà observar i comprendre aquest procediment especial d’emmotllament. La segona meitat de la projecció demostrarà la creació d‟un objecte específic des del principi fins al‟etapa final.

Els participants començaran a treballar en un dels objectes de Zsolt, mitjançant una consulta individual, i més tard, crearan una forma diferent, permetent aprendre del treball dels altres. Des de la preparació del guix, l’acabat, la serrada, el poliment i el muntatge de la forma de guix seguiran fins a la fosa (porcellana o gres). Simon Zsolt József Simon Zsolt József va estudiar a la Universitat Moholy-Nagy d’Art i Disseny, Budapest.

És un artista integral, interessat en la ceràmica, la pintura, el teatre i la música. L’estudi del moviment és la base de la feina. La seva investigació particular es concentra en el procés a través dels motlles o mòduls que donen origen a una forma particular, no la programada. Utilitza porcellana per la qualitat de fragilitat que atorga una sensació de lleugeresa, moviment i refinament.

Horari: El taller de 20 hores dura de 9.00 a 17.00 els divendres i dissabtes, de 9.00 a 16.00 el diumenge i de 9.00 a 12.00 el dilluns.

Inclòs en el preu del taller: 23 hores d’ensenyament tots els materials necessaris: Focs. 3 dinars brunch

Professor: Simon Zsolt József

Traductor i assistent: Inclosos Idiomes: anglès, italià

Preu: 450,00 €

Faenza Art Ceramic Center
Cultural Association
+39 0546 46936 | www.facc-art.it | info@facc-art.it
via pana 34/1, Piazza II Giugno, 8 – 48018 Faenza – ITALIA

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top