Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

LAB-ID – Com vendre a través de WhatsApp Business?

16 de novembre de 16h a 18h – Online. Places limitades

 

El LAB-ID és un laboratori d’idees pensat com a eina pràctica per als professionals de l’artesania creat per l’àrea d’Artesania del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC). Es tracta d’una oferta formativa comprimida, amb càpsules de curta durada i temàtica diversa que donen a l’assistent una formació pràctica que es pot aplicar des del minut 1 a la seva activitat professional. Vol possibilitar als artesans l’adquisició de nous coneixements i noves competències en l’àmbit del negoci, la gestió i la comercialització per donar viabilitat als diferents projectes empresarials de l’artesania d’ofici.

La tercera càpsula formativa del programa LAB-ID del 2021, el proper dimarts 16 de novembre a les 16 h està dedicada a ajudar el sector artesà a gestionar WhatsApp Business i a descobrir les seves possibilitats.

En aquesta sessió formativa es tractaran els següents temes:

  • La comunicació amb els clients a través de WhatsApp Business
  • La fidelització de clients a través de WhatsApp Business
  • La segmentació de clients a través de les llistes de difusió
  • Suports per a la comunicació d’ofertes i promocions

En ser una sessió pràctica i participativa, el nombre de places disponibles estarà limitat a uns vint participants.

Formadora:
Marta Canedo. Consultora especialitzada en gestió de comunitats digitals de petits negocis, establiments de restauració i marques comercials. Docent de la consultora Focalizza especialitzada en formació digital vinculada a xarxes socials, missatgeria instantània i altres eines d’utilitat per als petits negocis.

Inscripcions

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top