Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

L’Ajuntament de Montblanc confirma la suspensió de Terrània

Després de setmanes avaluant la situació derivada de la COVID-19 l’Ajuntament de Montblanc ha decidit suspendre la celebració de la 18a edició de Terrània i realitzar-la el proper any 2021.

S’ha esperat a prendre la decisió fins a disposar del Reial decret llei 21/2020, de 9 de juny, de mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

S’han tingut molt en compte les recomanacions de la Direcció General de Comerç, del Consorci de Comerç, Moda i Artesania de Catalunya, de la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC) i s’han analitzat els casos de fires de ceràmica de referència a Europa (Catalunya, Alemanya, Àustria, França, Itàlia i Suïssa).

La decisió no era senzilla ja que l’Ajuntament de Montblanc, com a responsable de l’organització dels esdeveniments, té plena consciència de la seva importància. Una trajectòria sòlida avala poder afirmar que són elements de dinamització turística i comercial de primer ordre.

Tanmateix, també cal garantir que se celebrin aplicant les degudes mesures de prevenció mentre no es declari finalitzada la situació de crisi sanitària actual. S’han avaluat pros i contres i, molt especialment, tot allò que afectava als milers de visitants, els expositors i, evidentment, a treballadors i personal de suport. Els propers dies
l’organització es posarà en contacte amb tots ells per anunciar la decisió.

L’anunci de la cancel·lació es fa mesos abans de la celebració de l’ esdeveniment Terrània, a finals de setembre.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top