Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

LES BASES DELS MOTLLES DE GUIX

27-28-29 de setembre de 2024

 

Aquest curs tractarà els conceptes bàsics de la fabricació de motlles de guix

Reproduir una forma per a produccions grans o petites, però també creant objectes únics a partir d’un motlle de fosa o a pressió, simplificant els processos de fabricació; és el somni de molts ceramistes.

El formador Marco Malavolti presentarà d’una manera eficaç, senzilla i creativa un intens programa sobre les tècniques bàsiques necessàries per a la creació de motlles multipart per a la fosa i l’emmotllament a pressió.

Els participants treballaran objectes cedits per l’organització sobre els quals es faran motlles. Els objectes es van estudiar de manera que es poguessin veure diferents complexos i tècniques de conformació.

Marco Malavolti: Llicenciat per la Universitat Ballardini de Faenza, va començar a treballar com a artesà l’any 1997 i de seguida va col·laborar amb el Museu Internacional de Ceràmica, realitzant algunes obres. Paral·lelament també col·labora amb Elena Agnini a Munic on s’especialitza en restauració. També l’any 1997 va començar a impartir classes a la Universitat “T. Minardi” on imparteix cursos bàsics i avançats de ceràmica. En els 5 anys següents es va especialitzar en el modelatge, convertint-se en un referent a Itàlia en aquest tema.

Inclòs al curs: 20 hores de docència | materials | estudi perfectament equipat | no. 3 dinars (esmorzar i dinar) | possibilitat de visitar Ceramic&Colours

Professor: Marco Malavolti

Preu: 380,00 €

FAENZA ART CERAMIC CENTER
Via Pana 34/1, 48018 Faenza – Itàlia
Piazza II Giugno 8, 48018 Faenza – Itàlia
Tel: +39 054 646 936
info@facc-art.it

+infowww.facc-art.it

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top