Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Les Coeurs Sauvages

Exposició oberta tots els dies del 4 de juny al 2 d’agost de 2023

 

En un moment de trastorns climàtics que alimenten el futur incerteses agònics, i porten alguns a defensar un retorn radical a la natura, l’exposició Les Coeurs Sauvages qüestiona la relació entre els humans i món salvatge, l’animal i l’animalitat, navegant des de les profunditats dels temps fins a les perspectives futuristes d’un món en descomposició/recomposició poètic.

Bisont, ós, lleona, mamut, rinoceront… L’artista alemanya Ule Ewelt va optar per observar els animals prehistòrics per tractar-los millor que la relació especial que ha vinculat els humans amb els animals des de l’edat de pedra. Fascinació, interès, però també por, són les emocions que busca transcriure per connectar-nos millor amb les nostres arrels.

La hibridació és el centre de l’obra escultòrica de Mélanie Duchaussoy. Visions oníriques pures, de vegades divertides, sovint inquietants: dona o home cavall, peix, conill, ocell, gos, centaure… cobren vida, sense agressivitat però amb una forma de ferocitat suau, de primitivitat vital de la qual emana la presència innegable.

L’híbrid també destaca el treball de Bertrand Secret que aprofundeix i enriqueix la dimensió enigmàtica del seu univers, travessant temps, cultures i formes de vida. Avui es nodreix de la recerca eco poètica,  crea els seus Child of Tomorrow, joves guerrers imbuïts de cultura japonesa, nens salvatges d’una societat postmoderna, esperits sorgits del col·lapse del món.

Galeria Terra Viva
14 rue de la Fontaine
30700 St Quentin la Poterie
04 66 22 48 78 / 06 89 66 63 92
galerie@terraviva.fr

+info: www.terraviva.fr

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top