Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

LES RANDES CERÀMIQUES. Judith Pellicer i Casals

Inauguració: dijous, 30 de maig a les 19.30 h

Del 30 de maig al 22 de juliol de 2019

En trobar-me al llarg de la vida desmuntant llars dels éssers estimats, amb un garbuix d’objectes, vaig tenir la inspiració de fer peces de ceràmica que guardessin el record del treball artesanal de la meva àvia i  família, que a principis del passat segle fabricaven “llenceria” per a la burgesia catalana, al barri de  Gràcia.
Aquests nous objectes ceràmics, que tenen incrustades les puntes o randes en el procés de construcció, han recobrat una nova vida dins de la meva obra. D’aquesta manera esdevé quelcom més que un exercici ceràmic per convertir-se en la recuperació de la meva memòria i l’homenatge a les generacions avantpassades, especialment a la meva besàvia Ana i a la meva àvia Inés Ana.

Dates: el 30 de maig al 22 de juliol de 2019

Lloc: Espai Flash d’Artesania Catalunya

Banys Nous 11 – 08002 Barcelona

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top