Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

L’ESCULTURA DE GRAN DIMENSIÓ | Martin McWilliam

28-29-30 setembre i 01 octubre 2023

 

Aquest curs ofereix l’oportunitat de construir gerros o escultures de grans dimensions. Aquestes poden ser figuratives, abstractes o molt clàssiques. Es disposarà d’una àmplia i completa escala de tècniques constructives. Els participants aprendran a manejar grans lloses d’argila, colombini, treballs partint del bloc sòlid i combinant tots aquests procediments. S’exploraran les possibilitats d’acabat: diferents possibilitats de raspat, llima, batut, raspallat, polit, aplicació de barbotina o engobes. Es discutiran maneres d’afegir color amb barbotines, òxids i diverses possibilitats de cocció i l’ús d’esmalt fred. Partirem de la demostració i il·lustració de construccions de gran format. I posteriorment, es demanarà als estudiants que portin una maqueta o esbós d’un projecte individual, i el professor avaluarà i assistirà durant el procés de construcció. El punt fort d’aquest curs rau en transmetre un ús obert de l’argila.

Martin McWilliam
Escultor de gran reconeixement internacional, amb peces premiades en museus i galeries de tot el món. Utilitza mètodes tradicionals i la cuina per crear escultures de gran impacte, no només per la bellesa i el virtuosisme tècnic. I la seva particular manera d’afrontar la construcció d’un objecte, el gerro, trencant la forma i també treballant amb l’espai, creant una mena de “Trompe-l’œil” del gerro invertit. Durant 40 anys, la creativitat ceràmica ha format part del dia a dia de Martin. Li agraden els reptes als quals està exposat en tallers de tot el món, ja que es busquen solucions per fer realitat les idees dels participants.

El curs, de 28 hores de durada, té una durada de 9.00 a 17.00 els dijous, divendres i dissabtes i de 9.00 a 16.00 els diumenges.

Inclòs en el curs: 28 hores lectives | Materials | Nr. 5 àpats brunch | estudi totalment equipat

Professor: Martin McWilliam
Intèrpret: Inclòs en el curs

FAENZA ART CERAMIC CENTER
Via Pana 34/1, 48018 Faenza – Itàlia
Piazza II Giugno 8, 48018 Faenza – Itàlia
Tel: +39 054 646 936
info@facc-art.it

+info: www.facc-art.it

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top