Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

L’exposició d’artesania Visions of Catalonia. Crafting Arts, inicia a Venècia la seva itinerància internacional

del 10 d’abril i fins l’1 de maig a Venècia

 

L’exposició Visions of Catalonia. Crafting Arts, inicia a Venècia la seva itinerància internacional. Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, amb la col·laboració de la Delegació del Govern a Itàlia, l’Associació de Galeries d’Art de Catalunya i l’Institut Ramon Llull, presenten aquesta exposició en la 2a edició d’Homo Faber, l’esdeveniment d’artesania més important del món, que organitza la Michelangelo Foundation, des d’avui 10 d’abril i fins  l’1 de maig a la ciutat italiana.

La directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat, Agnès Russiñol i Amat, i el delegat del Govern de la Generalitat a Itàlia, Luca Bellizzi Cerri, han inaugurat l’exposició que es podrà visitar també durant la celebració de la Biennal d’Art de Venècia 2022, per després continuar la seva itinerància al saló Révélations de París. En l’acte inaugural també aan estar presents els comissaris de la mostra, Mónica Ramon Navarro i Rubén Torres, així com una representació d’artistes que participen a l’exposició.

Aquesta exposició té el seu origen en la Biennal d’Artesania Catalana, iniciativa impulsada per Artesania Catalunya que es va endegar el passat mes de juliol de 2021, amb l’objectiu de posicionar i exportar el talent dels artesans i artistes de Catalunya al món, i poL’exposició consta de peces de 31 creadors que desenvolupen el seu treball a Catalunya.

Els 31 artistes seleccionats de l’exposició són: Jordi Aparicio (joieria), Jean Briac (escultura), Brucc (escultura), Ruth Cepedano (ceràmica), Roger Coll (ceràmica), Carme Collell (ceràmica), Lluís Comin (joieria), Germán Consetti (escultura), Mireia Coromina (tèxtil), Rosa Cortiella (ceràmica), Carol Fleischman (tèxtil i gravats), Matilde Grau (escultura), Mia Llauder (ceràmica), Madola (ceràmica), Carla Mañosas (tèxtil), Jordi Marcet — Rosa Vila-Abadal (ceràmica), Melcior Martí, (textil), Montferrer (forja i escultura), Clara Niubò (joieria), Laia Pla (escultura tèxtil), Francesca Poza (gravat), Ramon Puig Cuyás (joieria), Victòria Rabal (paper i tèxtil), Stella Rahola (escultura i instal·lacions), Jordi Ribaudí (cuir), Teresa Rosa (tèxtil), Tura Sanglas (escultura), Aurelio San Pedro (pintura, escultura, collage i mitjans interactius), Joan Serra (ceràmica), Jordi Traveria (pedra i vidre), i Luesma & Vega, (ceràmica i vidre).

Podeu consultar més informació sobre la mostra aquí

 

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top