Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Manises ciutat creativa de la UNESCO

L’Ajuntament de Manises demana col·laboració per aconseguir el seu ingrés a la xarxa de l’UNESCO de Ciutats Creatives, fent referència al reconeixement del col·lectiu de la ceràmica.

Informació de la petició per part de l’organització:

“La ceràmica forma part essencial de la identitat de Manises des de fa més de 700 anys i és el tret pel qual se li reconeix a nivell tant nacional com internacional. Manises actualment continua sent un referent, per la presència activa d’artesans i artistes, demostrant al món la seva preocupació per conservar, cuidar i difondre la importància d’aquesta manifestació artística i que compta amb una Escola de Ceràmica amb activitat docent continuada durant més de 100 anys.

A Manises, la presència de la ceràmica constitueix els valors i l’aprenentatge com a essència de la seva singular identitat. L’ingrés a la Xarxa UNESCO de Ciutats Creatives en la categoria “Artesania i Arts Populars” és un merescut reconeixement internacional que pot significar un estímul per a consolidar aquesta tradició.”

Si vols oferir el teu suport a la candidatura de Manises com a Ciutat de la Ceràmica de la UNESCO 2021, pots fer-ho a travès d’aquí: Firmar petició

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top