Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Prorrogada fins el 26 de juliol: Maria Bofill. “Muntanyes, mars i jardins tancats”

Inauguració: diumenge 1 de maç a les 12 h al Terracotta Museu de la Bisbal. L’acte es clourà amb una actuació del cor Carreras Dagas.

“Muntanyes, mars i jardins tancats” és el títol de la nova exposició temporal de l’artista i ceramista Maria Bofill, aquesta mostra produïda pel Terracotta Museu es podrà veure a la Sala d’Exposicions Temporals del museu de la Bisbal d’Empordà.
Amb més de seixanta anys en el món de la ceràmica, l’obra de Maria Bofill és extensa i àmpliament reconeguda en el món de l’art; tant a Catalunya com a la resta del món, essent una de les grans ceramistes del país. Des del 1980, la porcellana és el material més habitual i característic de la seva producció, al costat de la ceràmica en gres i la refractaria. L’exposició “Muntanyes, mars i jardins tancats” vol ésser un recorregut dels últims deu anys de la seva activitat artística. Com queda palès en el títol de la mostra, la seva gran font d’inspiració prové de la natura: muntanyes, mars, jardins, però també rius, núvols i infinitat de referents paisatgístics que la ceramista catalana reinterpreta a través del filtre de la seva mirada.

Terracotta Museu 

Carrer del Sis D’Octubre de 1869, 99

17100 La Bisbald’Empordà

+ info sobre l’exposició

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top