Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

MENTRESTANT Antònia Roig Perera

Del 12 de juliol al 30 de setembre al castell de la bisbal

 

Antònia Roig Perera (Arbeca, 1951) és una artista multidisciplinar que va estudiar a l’Escola Massana de Barcelona i que ha dedicat la major part de la seva vida professional a conrear totes les tècniques de la ceràmica. El 1978 s’instal·là a !’Empordà (Ullastret i La Bisbal) on durant més de 43 anys ha fet de ceramista.

Si el torn i el fang l’han acompanyat durant tots aquests anys, amb l’arribada de la pandèmia, un temps on el món es va aturar, l’Antò­nia comença a investigar i a experimentar amb nous materials i noves tècniques que l’allunyaran de l’exigent procés de la ceràmi­ca. Estalvia eines, materials, llargs temps de producció i guanya molta llibertat.

La col·lecció d’aquarel·les exposades aquí conformen un conjunt de gran riquesa plàstica, on cada una d’elles transmet l’estat anímic de l’artista. «A partir de la taca de color vaig jugant amb un llenguatge precís de puntillisme i amb un món de símbols; m’encanta la crea­ció» diu la pintora. La forma rodona d’aquestes aquarel·les ens remet i homenatja a aquell torn que durant molts anys va donar vida a la seva ceràmica.

Ara Antònia Roig retorna al Castell Palau de la Bisbal, on l’any 2004 ja va presentar una col·lecció de pintures acríliques. Les aquarel·les que us ofereix en aquesta exposició són el resultat d’aquest nou repte creatiu.

Isabel Garro

Inauguració: 12 de juliol a les 19 h al Castell de La Bisbal.

Organitza: Ajuntament de La Bisbal d’Empordà

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top