Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

MENTRESTANT d’Antònia Roig

Exposició d’Aquarel.les. Del 27 d’octubre al 23 desembre

Inauguració: 27 d’octubre a les 19h.

Organitza: Escola Municipal d’Art

Antònia Roig Perera (Arbeca, 1951) és una artista multidisciplinar que ha dedicat la major part de la seva vida professional a conrear totes les tècniques de la ceràmica a La Bisbal d’Empordà. Va ser durant els mesos forçosament relaxats de la pandèmia, mentre treballava en un projecte editorial sobre ceràmica contemporània, quan va començar a experimentar amb nous materials i noves tècniques, el resultat de les quals és la col·lecció d’aquarel·les que ara es presenta.

Les obres que es mostren conformen un conjunt d’una gran riquesa plàstica que transmeten en cada peça l’estat anímic de l’artista. “A partir de la taca de color vaig jugant amb un llenguatge precís de puntillisme i un món de símbols; m’encanta la recreació” –diu Antònia Roig.

Les peces destaquen per la seva original forma rodona, una referència i un homenatge al torn en el que gira el fang. Aquell que l’ha acompanyat durant 43 anys, d’on ha sortit la seva ceràmica i que ara li serveix de lligam per a donar continuïtat al seu art.

Isabel Garro

Sala Pati del Centre Cultural “La Mercè” de Girona
Pujada de la Mercè, 12
17004 – GIRONA
Tel:972 223 305

+ infowww.girona.ct/ccm

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top