Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Mercè Pla a l’Espai mostra de l’ACC

La nostra sòcia Mercè Pla exposa a l’espai mostra de l’ACC les seves escultures, que desenvolupa des de 1996, amb un estil molt personal. Durant aquests anys la seva obra ha estat en permanent evolució.

M’inspiro en les emocions i m’he endinsat en elles. Cercant mirades, crits, sentiments, … Per mi la ceràmica és la tècnica que em permet expressar millor els meus pensaments, la imaginació sorgeix de l’observació de l’exterior i la seva reacció al més profund dels meus sentits. Penso que la meva obra és el resultat d’una poesia materialitzada a la terra. Que es pot sentir amb els dits, la vista i l’ànima.

 

        

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top