Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

MiArt. El Cercle d’Elisa Ossino

El Cercle
Elisa Ossino per Officine Saffi

En una habitació totalment negra, que inspira la meditació, hi ha pocs objectes essencials: una butaca, un llum, un parell de taules, una pantalla. Tot en fang, un material que desafia les nostres expectatives, ple de sentiment que ha conquistat el disseny d’Elisa Ossino. Les obres dissenyades per al diàleg Officine Saffi amb les proporcions de l’espai, són una presència suspesa entre la natura i l’artifici, formen composicions que troben un equilibri visual. El color i les formes geomètriques es refereixen a estructures arquitectòniques.

Per a Elisa Ossino, “el Cercle” és una col·lecció que impulsa la recerca de l’abstracció de l’espai vital a la creació d’una dimensió suspesa i lunar en què l’espai mateix esdevé escultura habitable.

Les argiles i les sorres, elaborades artesanalment mitjançant tècniques artesanals, preserven l’emoció formal d’un material que sembla petrificar en peces úniques, nombres primers, creats a partir de la lògica de la producció en sèrie. Així, els objectes cobren vida que es tradueixen en la naturalitat de l’al·lusió modelada als mons que sembla ser capaç de creuar amb els nostres ulls. Les obertures que marquen les superfícies de seient, la taula i la partició, suggereixen la idea d’una relació entre línies i corbes, que es fa ressò de les categories absolutes de temps, direcció, llum i dibuixa un cercle de forces naturals sintetitzades en els arquetips formals d’aquests creacions, enigmàtiques i meditatives.

MiArt (Fira d’Art Contemporani de Milà)
Pavelló 3 – Estand o11
Del 5 al 7 d’abril del 2019
Fieramilanocity, Viale Scarampo, Milà

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top