Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

MIQUEL BARCELÓ – PERFORMANCES

MIQUEL BARCELÓ TORNA A MÀLAGA PER REALITZAR DOS PERFORMANCES

Al Museu Picasso Màlaga el 18 i el 19 de juny

Al voltant de l’exposició de Miquel Barceló “Metamorfosi” al Museu Picasso Màlaga en estreta col·laboració amb el Museu de Màlaga, han organitzat “Despintura fònica”, una performance en la qual l’artista crea una obra efímera que es volatilitza lentament davant els ulls del públic assistent.

• Així, el pati central del Museu de Màlaga acollirà a les 20 hores el divendres 18 i el dissabte 19 de juny, dues sessions d’aquestes performances que Miquel Barceló durà a terme al costat del músic francès Pascal Comelade. Les entrades per assistir a aquest esdeveniment gratuït, s’han de sol·licitar a través de www.museopicassomalaga.org

• Amb motiu d’aquesta visita a la ciutat, l’artista participarà el divendres 18 de juny en un projecte de Museu Picasso Màlaga, en col·laboració amb Fundació la Caixa, per a persones en risc de vulnerabilitat social. I el dissabte 19 de juny, L’altre Museu acollirà la projecció de «Sigui Art. Miquel Barceló», un episodi d’una sèrie documental, realitzat en col·laboració amb la Fundació Almiñé i Bernard Ruiz-Picasso per a l’art (FABA).

+ infowww.museopicassomalaga.org
Museo Picasso Málaga
Palacio de Buenavista
C/ San Agustín, 8
29015 Málaga, España
Tel. (+34) 952 127 600

Fotografia de: François Halard

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top