Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

MOSAICO MURAL

Taller teòric-pràctic dirigit per Nevenka Pavic. El resultat del taller serà una obra pública.

+ info: lagloriafactoria@gmail.com

Dates: 17 i 31 d’octubre de 2020.

‘Associació Cultural, La Glòria Factoria d’Art us convida a participar al curs- taller teòric-pràctic de mosaic mural dirigit per l’artista Nevenka Pavic per introduir-nos en el meravellós món de l’mosaic contemporani, a través del Art Brut.

En aquest workshop teoricopràctic, Nevenka ens guiarà en l’exploració de l’fenomen de l’Art Brut a través d’una revisió de la seva història i d’alguns dels seus creadors més representatius, els qui amb la seva espontaneïtat ens ensenyen que “l’art no és patrimoni exclusiu de els artistes “.

Inspirant-nos en les seves tècniques i llibertats creatives realitzarem una obra mural col·laborativa en el mur que confina amb l’obra de mosaic “La Santa Estació”, amb la temàtica de jardins i la natura, combinant diferents materialitats com rajoles, pisa, miralls, pedres i ceràmiques esmaltades, on aprendràs la tècnica de l’mosaic, participant activament de tots els seus processos de tall, enganxat i forgi, usant el mètode doble directe (malla) i trencadís.

És una experiència col·laborativa per donar vida als espais de manera versàtil amb la colorida i creativa tècnica de l’mosaic, on alliberaràs aquest potencial artístic i creatiu que tots portem dins.

Data: Dissabte 17 d’octubre i dissabte 31 d’octubre de 2020.
Horaris: De 10:00 a 18:00 hrs. Un total de 14 hores de capacitació.

Lloc: Associació Cultural La Glòria Factoria

Adreça: Carrer Glòria 7, 4rt, 3ra. L’Hospitalet, Barcelona

Metro: Línia 1, Estació Santa Eulàlia, Sortida Pont la Torrassa.

L’Art Brut és un concepte que engloba tota mena d’obres artístiques de caràcter espontani i fortament imaginatiu, sense la contaminació de models establerts, elaborat generalment per persones sense formació acadèmica i aliena als valors artístics tradicionals.
Dins de les diverses expressions artístiques de l’Art Brut, el mosaic té un gran protagonisme, sobretot en la creació de mons imaginaris de gran bellesa i mestratge. A través d’una introducció a l’Art Brut coneixerem diferents artistes que han utilitzat el mosaic amb diferents tècniques, estils i materials per crear construccions insòlites al voltant de el món.

El valor de el curs inclou: tots els materials, coffee break lliure tot el dia i set de materials de regal per experimentar a casa teva.
Forma de pagament: Dipòsit / transferència.
Contacta’ns via email: lagloriafactoria@gmail.com

Mesures sanitàries: el taller tindrà contingents limitats per respectar les distàncies necessàries, control de temperatura, ús obligatori de màscares i gel hidroalcohólico a disposició.

Coneix una mica més sobre Nevenka Pavic: www.facebook.com/nevenka.pavic

www.lasantaestacion.com

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top