Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Mostra d’arts als aparadors

28 OCTUBRE  – 09 GENER 2024 | Manlleu 

La Manlleu Galeria d’Art

 

La Manlleu Galeria d’Art (MGA) celebra la seva desena edició, una fita que marca una dècada de transformació artística i cultural a la ciutat de Manlleu. Aquest esdeveniment cultural icònic fusiona l’art contemporani amb el turisme cultural amb l’objectiu de reactivar la promoció econòmica de la ciutat. Del 28 d’octubre al 9 de gener de 2024, els aparadors dels locals comercials sense activitat es converteixen en autèntics telons de fons per a l’expressió artística.

La proposta artística d’aquesta edició es basa en la celebració dels 10 anys de la MGA i comptarà amb 10 propostes d’artistes, una de cada edició, a més d’una proposta nova  d’aquesta edició. En total seran 11 creacions d’artistes que s’ubicaran en 8 aparadors comercials del centre històric de la ciutat de Manlleu.

Les obres van des de la pintura, l’art conceptual, l’escultura, la ceràmica o l’instal·lació fins a la performance, que es podrà veure en directe el dia de la inauguració.

Venta d’obres
Per comprar les obres exposades, cal entrar al web mgamanlleu.cat i contactar directament amb l’artista.

Visites guiades
L’MGA ofereix una visita guiada el dissabte 28 d’octubre a les 18:15 h a totes les persones presents a la inauguració i, amb petició, als centres educatius que ho sol·licitin.

Web| Manlleu Galeria d’art 

Programa | Link

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top