Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

NCECA, la gran trobada de la ceràmica als EUA: Un model per a Catalunya i Europa?

Conferència a l’ACC

 

Dimarts, 14 de maig a les 19h

Sota el lema Claytopia, el passat mes de març es va celebrar la 53a conferència anual de NCECA (sigles de Consell Nacional d’Educació per a les Arts Ceràmiques en anglès) a Minneapolis, Minnesota (EUA). Des de la dècada de 1960, la regió de les Twin Cities ha tingut un paper fonamental en la configuració d’un renaixement de la ceràmica i l’artesania com a forces culturals. En el congrés han participat artistes, pensadors, comissaris, educadors i estudiants nacionals i internacionals i s’hi han realitzat conferències, exposicions i altres experiències amb la finalitat d’ampliar el discurs crític sobre l’ensenyament, l’aprenentatge, l’estètica, l’impacte social, el disseny i la producció artística de la ceràmica.

Aprofitarem l’ocasió per presentar CeramicART, el nou projecte de l’ACC que engloba totes aquelles activitats que es duen a terme des de l’Associació Ceramistes de Catalunya (ACC) entorn la Ceràmica d’Art per tal d’aconseguir de l’administració l’atenció i el reconeixement que la ceràmica mereix en l’àmbit artístic.

La xerrada serà a càrrec d’Oriol Calvo Vergés, director del Museu del Càntir d’Argentona, gestor cultural especialitzat en ceràmica i membre del Consell de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica, que ha assistit a les dues darreres edicions de NCECA i, que en aquest 2019, ha presentat una xerrada sobre ceràmica contemporània espanyola. També col·labora en la gestió del projecte CeramicART.

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
Carre Doctor Dou, 7. 08001 – Barcelona

+info sobre el congrès NCECA aquí

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top