Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Obert el periode d’inscripció per registrar activitats el Dies Europeus de l’Artesania

Europa tornarà a celebrar Dies Europeus de l’Artesania del 28 de març al 3 d’abril del 2022. Durant aquesta setmana s’oferiran activitats gratuïtes que aproparan visitants i curiosos de totes les edats a l’esfera de la creació artesanal. Fires, jornades de portes obertes a tallers o al núvol, demostracions en directe, exposicions presencials o virtuals, conferències, etc. tant en format presencial, respectant totes les mesures de protecció, com en format virtual o tots dos alhora. Una setmana al voltant de l’artesania, en què es convida a participar artistes que vulguin mostrar les seves creacions i compartir els seus procediments de treball amb el públic.

El termini d’inscripció d’activitats per a artesans i institucions públiques i privades ja és obert al web www.diasdelaartesania.es, on s’anirà actualitzant progressivament el programa d’activitats proposades.

Aquesta iniciativa és promoguda per l’Escola d’Organització Industrial (EOI), la fundació pública i la primera escola de negocis d’Espanya, i la seva àrea de promoció de l’artesania, Fundesarte juntament amb Oficio i Arte, Organització dels Artesans d’Espanya.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top