Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Obert el termini per a noves sol·licituds a Argillà Argentona

ARGILLÀ ARGENTONA 2020
FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA

ARGENTONA, 3, 4 i 5 de juliol

Fins el 31 de març obert el període de sol·licituds per a nous participants per a participar a Argillà Argentona 2020 – Fira Internacional de Ceràmica.

El Museu del Càntir i l’Ajuntament d’Argentona es disposen a celebrar els dies 3, 4 i 5 del proper juliol una nova edició de ARGILLÀ ARGENTONA – FIRA INTERNACIONAL DE CERÀMICA. La fira d’Argentona està agermanada amb les altres fires “Argillà” que es fan a Aubagne (França) i a Faenza (Itàlia), pel que els participants en aquestes dues fires tenen prioritat per a participar a la fira d’Argentona. En aquesta edició França serà el país convidat, disposant d’un espai especial on exposar les seves produccions.

Els preus de la fira són els mateixos de la passada edició (que es van reduir considerablement):

  • parada de 3 x 2 m =     100 Euros + 17 € (taxa municipal)
  • parada de 6 x 2 m =     200 Euros + 34 € (taxa municipal)

El preu de la fira inclou:

  • 1 para-sol + 1 taula de 2,5 x 1m. + 1 reixa per cada parada de 3 m o el doble per a les parades de 6 m, segons la demanda que faci cada participants a la butlleta.

El preu NO inclou carpa ni connexió elèctrica. Aquests elements es poden contractar a part al full d’inscripció, segons aquests preus:

  • Carpa de metall amb cobert vegetal de 3 x 2m = 50 Euros (inclou muntatge al lloc assignat)
  • Connexió elèctrica = 25 Euros (només per als participants que portin peces electrificades)

Qui ho desitgi pot portar la seva pròpia carpa o estructura de parada, dins l’espai contractat (màxim 3 metres de fondària).

Procediment d’inscripció i pagament:
Els nous ceramistes i terrissers que hi vulguin prendre part han d’adreçar al Museu del Càntir, entitat organitzadora, un formulari d’inscripció mitjançant el següent link (clica aquest link), 6 imatges de la seva obra, 1 imatge del lloc de venda i el CV professional, ABANS DEL DIA 31 DE MARÇ.

+ info sobre les activitats properament al web del Museu del Càntir 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top