Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL I PROGRAMA DE RESIDÈNCIES ARTÍSTIQUES A GUADALAJARA, MÈXIC

Termini de presentació: del 25 de juny fins el 30 d’agost

 

El Centre d´Art Fundació María José Jove (FMJJ) i Acció Cultural Espanyola (AC/E) convoquen el “Programa de Residències Artístiques Internacionals Centre d´Art Fundació María José Jove i Acció Cultural Espanyola 2024”, amb l´objectiu de facilitar l´intercanvi cultural entre Espanya i Llatinoamèrica i generar xarxes col·laboratives que enforteixin la interrelació cultural entre tots dos països.

La convocatòria està adreçada a creadors de nacionalitat espanyola dedicats a les pràctiques artístiques contemporànies en qualsevol disciplina. El període de residència serà de sis setmanes, de novembre a desembre de 2024. Els aspirants han d’estar interessats a fer una estada a Mèxic per desenvolupar propostes inèdites o projectes en vies de recerca.

Cada aspirant seleccionat rebrà una dotació econòmica de 1.500 euros en concepte de dietes, 1.500 euros per a despeses de producció del projecte, desplaçament (Espanya-Mèxic-Espanya), assegurança mèdica de viatge, allotjament i espai de treball, assistència i acompanyament durant el projecte , i difusió del projecte i presentació pública.

Pots accedir a les Bases i ala inscripció amb els següents enllaços.

Bases Residències Mexic 2024

Programa de Residencias Artísticas Internacionales

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top