Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Oberta la inscripció de la Fira del Tupí de Sant Julià de Vilatorta

La Fira del Tupí enceta una nova etapa i canvia de format en la seva 12a edició.  L’engrescador projecte es presenta en format de festival del fang amb l’objectiu que es converteixi en una cita interessant i enriquidora tant per als ceramistes com per al públic en general per fer-la més atractiva i captar més visitants. I és que, a banda de la venda i exposició de peces de ceramistes i terrissers al parc de les Set Fonts, la Fira del Tupí ofereix una atractiva i variada programació de tallers i activitats creatives i participatives.

La ubicació també ha canviat i tot es podrà realitzar en un mateix indret, un espai molt agradable i recentment remodelat, el parc de les Set Fonts.

La fira s’ha previst realitzar en un sol dia, el dissabte 23 de maig de 10 del matí a 10 del vespre. Finalitzarà amb un espectacle de nit.

Fent un tomb per les parades, contemplant les demostracions o participant en les diverses activitats, es podrà gaudir del mestratge de cada ceramista i del seu món particular de creacions.

Us animem a venir a participar i gaudir de la festa de la ceràmica tots plegats!

Adjunt trobareu les condicions de participació i l’enllaç per accedir al formulari d’inscripció.

Bases de participació dels ceramistes a la 12a Fira del Tupí

Formulari d’inscripció

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top