Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Obra final’19

Inauguració: Divendres 7 de juny, 19:30h

A partir del 7 de juny es podrà visitar la primera exposició col·lectiva dels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Terrisseria de la Bisbal a l’Espai “La Peixera” del Terracotta Museu. En aquesta mostra trobem l’obra dels alumnes de segona promoció (2017- 2019), set artistes novells que, amb tècnica i creativitat, ens transmeten la seva passió per la ceràmica: Sarai Aleman “El Pezmelón”, Laura Arias “LauPegatina”, Natalia Bonilla, Queralt Castillo, Fran Gutiérrez, David Pedregosa i Míriam Seguí.

El 2016 es va crear el primer CFGM de Terrisseria a l’Institut de la Bisbal. Aquesta formació específica, creada amb la voluntat de fomentar la ceràmica i crear els futurs professionals del sector es realitza gràcies al Departament d’Educació, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i el Terracotta Museu, que des del 2017 acull les aules pràctiques dins de les seves instal·lacions.


D’aquesta manera el museu va passar a ser, a més d’un centre patrimonial, un espai de formació en el qual els joves matriculats en aquesta promoció, coneixen i practiquen la tradició ceràmica de la Bisbal i hi traslladen les seves il·lusions de futur.

A partir del divendres 7 de juny s’exposaran els projectes d’investigació dels alumnes de segona promoció (2017-19) en una mosta col·lectiva que es podrà visitar del 7 de juny fins al 4 d’agost a l’espai “La Peixera”, del Terracotta Museus. Obra Final’19 és una exposició on es podran veure els primers passos de la nova generació de ceramistes bisbalencs.

Dates: del 7 de juny al 4 d’agost de 2019

Terracotta Museu Espai “La Peixera”
C/ Sis d’Octubre, 99 – 17100 La Bisbal d’Empordà
Telèfon 972 642 067

+ infowww.terracottamuseu.cat
teracottamuseu@labisbal.cat

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top