Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Participa com expositor en el Design Market Barcelona by FAD 2022

Nova convocatòria per participar com a expositor al Design Market Barcelona, ​​que aquest 2022 recupera la presencialitat.

 

Per fi, els propers 16, 17 i 18 de desembre tornarà a congregar artistes, creadores, nous talents i marques de disseny independent al seu escenari habitual, el Disseny Hub.

Busquem nous productes i creacions en moda, complements, mobiliari, il·luminació, obres gràfiques, publicacions, articles per a la llar, art i artesania. Les marques i els productes que participin en aquesta nova edició seran seleccionades per un comitè d’experts format per professionals del disseny, membres de les diferents associacions del FAD: A-FAD, artistes i artesans; ADG-FAD, directors dart i dissenyadors gràfics; ADI-FAD, dissenyadors de producte, ARQUIN-FAD, arquitectes i interioristes; i MODA-FAD, dissenyadors de moda i complements. Amb més de 100 expositors i prop de 10.000 visitants per convocatòria, deu anys després del seu naixement el Design Market Barcelona ha esdevingut una cita imprescindible per als amants del bon disseny de la ciutat comtal. Informa’t sobre les condicions de participació i anima’t a entrar en el procés de selecció.

Termini d’inscripció: Tens fins al 9 d’octubre per fer-ho!

Bases: www.fad.cat

Inscripcions

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top