Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Participació a la IX Setmana d’Artesania de Catalunya

Un any més, arriba la Setmana d’Artesania de Catalunya, que en aquesta IX edició es durà a terme del 19 al 25 d’octubre.

La greu crisi sanitària, social i econòmica causada per la pandèmia del COVID-19, i l’emergència climàtica que viu el planeta, està fent trontollar els models de vida, de consum i de producció que ha estat desenvolupant la humanitat en els darrers anys, i ens ha obligat a aturar-nos i repensar el model de societat que estàvem construint.

Des d’aquesta realitat, l’artesania té molt a dir a partir dels seus valors intrínsecs, que cobren especial rellevància en els moments que vivim: sostenibilitat, reutilització, durabilitat, traçabilitat, proximitat, quilòmetre zero, autoria… Són valors que ha tingut sempre, però que ara prenen, si cap, encara més importància per construir una societat més justa, equilibrada i respectuosa, tant pel que fa al nostre mode de viure, de consumir com per al medi ambient.

Pels motius exposats, la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya tindrà, exclusivament i per primera vegada, format digital, i es desenvoluparà sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, amb la voluntat de fer arribar a la societat els seus atributs, que ens permeten portar una vida més sostenible i responsable. En aquest sentit, podrem veure les sinèrgies que estableix l’artesania amb altres sectors creatius, productius, socials i econòmics de la nostra societat.

Com vàrem fer en anteriors edicions, ens agradaria que la vostra empresa o entitat participés a la Setmana d’Artesania de Catalunya. Les activitats, que poden ser de qualsevol tipus, poden tenir format presencial o digital i han de contribuir a mostrar a la societat els valors de l’Artesania esmentats més amunt.

La imatge conjunta de la iniciativa permetrà fer una campanya de difusió amb molt més impacte del que aconseguiríem per separat, i que ja va obtenir uns excel·lents resultats de comunicació en la passada edició.

Desitgem que us animeu a participar-hi. Només cal que:

  • Ompliu el formulari de participació amb les dades que se sol·liciten
  • Envieu el vostre logotip indicant l’entitat i l’activitat que organitzeu a artesania@gencat.cat(Si necessiteu més informació o teniu algun dubte poseu-vos en contacte amb Artesania Catalunya (tel. 93 467 46 60)·
  • En cas de format digital, heu d’indicar l’adreça de l’enllaç de la vostra activitat.

Us agrairem que ens feu arribar les vostres propostes abans de dimecres, 14 d’octubre de 2020.

Formulari de participació

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top