Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Pastes increïbles

Divendres 26 i dilluns 29 de maig

 

Amb dterra i Idearis Escola de Terrissa

Utilitzarem infinitat de materials orgànics i inorgànics, argiles comercials i salvatges, baixa i alta temperatura, per modificar pastes i aconseguir efectes únics i sorprenents.

A qui està dirigit?

A totes les persones que treballin amb materials ceràmics i vulguin aprendre o millorar les seves produccions. No es requereix experiència prèvia.

Programa:

Divendres 26 

  • 10 h. Benvinguda al taller dterra, on ens presentarem i compartirem un ric cafè o te. Explicació de pastes expandides, acolorides, pastes amb material orgànic, Speck de pigments, òxids i esmalts per a pastes. Treballarem durant el dia realitzant proves de cada pasta.

  • 14 h. Dinar

  • 15.30h Seguim amb la nostra feina.

  • 19 h. Comiat

Dilluns 29

  • 10 h. Arribada a dterra. Obrim el forn i veiem els resultats. Explicació amb manual teòric.

  • 14 h Comiat

Sobre la professora: Verónica Yias

Verónica és la fundadora i directora d’Idearios-Escuela de Alfarería de Buenos Aires, Argentina. Va estudiar a l’Escuela Nacional de Cerámica de Buenos Aires i va començar la seva carrera en les arts del foc fa 29 anys. Les milers d’hores d’experimentació al seu taller i la seva passió per crear, combinant els elements ceràmics, li brinden una profunda capacitat com a professional i docent. La seva passió per la ceràmica i en especial per la porcellana l’han portat a viatges de capacitació per Delft als Països Baixos, a Limoge a França i Jingdezhen a la Xina.

Taller dterra
Av/Josep Anselm Clavé n9
Sant Cugat del Vallès (08172)
Barcelona
Tel: + 34 936 747 807

+infoinfo@dterra.art
www.dterra.art

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top