Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Pla Estratègic 2021 -2023 de la FAAOC

L’objectiu principal del nou Pla Estratègic 2021 -2023 de la FAAOC que presentem avui és impulsar la col·laboració real entre els mateixos artesans i representants de les associacions membres de la FAAOC, per tal de promoure nous models de negoci adaptats a les necessitats actuals dels seus clients.

La FAAOC té com a objectiu unir els esforços de les diferents associacions d’artesans d’ofici existents per dinamitzar i prestigiar el sector, així com esdevenir un interlocutor amb l’administració. Exerceix com a agent per prestigiar l’artesania d’excel·lència i treballar perquè augmenti la valoració social dels oficis. L’entitat també treballa per cobrir algunes de les mancances de formació del sector i garantir la continuïtat i el relleu generacional de cada ofici.

El Pla Estratègic 2021-2023 té com a objectiu bàsic implicar els artesans en els projectes que es proposen. Per això, es proposa una nova estructura per la Federació, en la qual es creen quatre Comissions Verticals, associades a les quatre grans àrees de treball del Pla: Comercialització, Representativitat, Competències i Comunicació.

Pla estrategic FAAOC 2021 2023

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top