Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

“Portoni Aperti”. 26è Festival de Ceràmica de Nove

del divendres 8 al diumenge 10 de setembre de 2023

 

Les inscripcions estan obertes per participar a la secció d’exposició-mercat del “Portoni Aperti” al 26è Festival de Ceràmica de Nove – Portes Obertes, que torna a Nove (Itàlia) al mes de setembre.

Durant els tres dies s’uniran art, història, cultura i creativitat, que cobraran vida a la Piazza De Fabris i al centre històric de Nove.

Desenes d’artistes seran presents a la iniciativa, com sempre enriquida amb exposicions d’artistes internacionals, espectacles, tallers, visites guiades, conferències.

Una oportunitat per descobrir de prop el món de la ceràmica: des de produccions artesanes fins a les creacions artístiques més elaborades, amb la possibilitat de comprar els productes dels expositors a l’exposició del mercat i visitar exposicions d’artistes d’arreu d’Europa.

Els ceramistes del “Portoni” oferiran els seus productes als nombrosos espais expositius del centre, però també s’obriran llocs característics de Nove, les fàbriques, per a una exposició de mercat preparada per parlar totes les formes del llenguatge de la ceràmica.

La participació a la 26a Festa de la Ceràmica està oberta a totes les persones que presentin una sol·licitud habitual abans del 30 de juny de 2023, mitjançant el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ que cal enviar:

Municipi de Nove
Piazza G. De Fabris 4
36055 Nove (VI)

Bases

Inscripcions

 

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top