Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

PREMI LOEWE FOUNDATION CRAFT. Convocatòria 2022

 

La FUNDACIÓ LOEWE ha obert la convocatòria de la cinquena edició de el Premi loewe FOUNDATION Craft, un guardó internacional que celebra l’excel·lència en l’artesania.

La FUNDACIÓ LOEWE busca reconèixer a artesans amb un talent únic, visió artística, habilitat tècnica i determinació per innovar i establir nous estàndards per al futur de l’artesania. Les obres guanyadores es presentaran en una exposició i un catàleg que  a Seül a la primavera de 2022.

Veure Exposició del Craft Price 2021 de la Fundación Loewe

Termini de participació: S’accepten sol·licituds de el 20 de juliol de 2021 a el 25 d’octubre de 2021.

El Premi d’Artesania FUNDACIÓ LOEWE vol donar suport a artesans internacionals de qualsevol edat (majors de 18 anys) o gènere que demostrin una capacitat excepcional per crear objectes de valor estètic superior. A l’identificar el treball que reinterpreta el coneixement existent per fer-ho rellevant avui en dia, a el temps que reflecteix el llenguatge personal i la mà distintiva del seu creador, la FUNDACIÓ LOEWE té com a objectiu ressaltar la contribució contínua de l’artesania a la cultura del nostre temps .

Premis: El premi a l’obra guanyadora és de 50.000 euros. L’obra guanyadora seleccionada pel jurat, així com les obres dels finalistes seleccionats pel Panell d’Experts s’inclouran en una exposició i catàleg acompanyant “LOEWE FOUNDATION Craft Prize 2022”, que es podrà veure a Seül.

Convocatòria 

Formulari d’inscripció

+ info: www.blogfundacionloewe.es

 

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top