Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Programa de creació d’una empresa artesana

El programa consta d’una sèrie de sessions de capacitació que inclou models de negoci, màrqueting, desenvolupament creatiu, finances, comunicació, etc. Un programa integral de capacitació i assessorament dirigit a emprenedors de el sector artesà amb l’objectiu que els i les participants desenvolupin tot el seu potencial comercial i creatiu.

El programa online s’estructura en 9 mòduls temàtics que s’impartiran des del 7 de setembre fins al 18 de novembre a través de la plataforma Blackboard d’EOI, en la qual es tindrà accés a tot el contingut de el programa. Es impartirà un mòdul per setmana amb dues sessions formatives de dues hores i mitja, els dimarts i dijous de 17:00 a 19:30 hores.

El programa està dirigit a persones artesanes, dissenyadores, artistes, creatives i makers. Es seleccionaran aquells perfils la major part del seu treball sigui fet a mà.

Per participar en el programa es recomana llegir detingudament les bases de la convocatòria. La sol·licitud de participació s’ha de fer emplenat el següent formulari online abans del 27 de juny a les 23:59 hores.

Per participar en el seminari que serà emès en llengua anglesa cal registrar-se, a continuació us deixem l’enllaç per poder inscriure’s.

+info: www.eoi.es

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top