Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Projecció de la pel·lícula Mati Manas

19 d’abril de 2022 a la Filmoteca de Catalunya

 

Una mirada poètica sobre el mil·lenari art de la ceràmica índia en la aquesta sessió del cicle «Per amor a les arts». Mati Manas és una de les pel·lícules més emblemàtiques del cineasta Mani Kaul, un dels principals integrants del nou cinema indi. L’any 1985 el Festival de l’Índia li encarregà un film sobre l’art de la ceràmica. Com a resposta Kaul ofereix aquesta combinació de poesia i llegendes associades a les tradicions de les antigues comunitats de terrissaires.

La projecció serà presentada per Eva Blanes, secretària general de l’A-FAD, enquadernadora i dissenyadora gràfica. Així, l’elecció del film no és casualitat: una de les disciplines amb què treballa l’associació d’artistes i artesans del FAD és la ceràmica i el títol ha estat seleccionat a propòsit de la 29a edició de Tallers Oberts BCN, jornades de portes obertes de tallers, estudis i espais de creació que tindrà lloc durant el proper mes de maig a Barcelona i L’Hospitalet.

Aquesta és la sisena temporada de «Per amor a les arts», cicle organitzat per la Filmoteca de Catalunya en col·laboració amb diferents institucions culturals catalanes de diferents àmbits. En el cas de les temàtiques relacionades amb disseny i arquitectura, la selecció va a càrrec del FAD, el Museu del Disseny i la Fundació Mies van der Rohe. Cada dimarts, d’octubre a juny, la Filmoteca acull les projeccions, en VOS i presentades per persones expertes en les matèries a fi d’incentivar el diàleg entre les diverses manifestacions artístiques, amb el cinema com a llenguatge universal que les uneix a totes.

Preus: 

Entrada individual: 4 €
Reduïda: 3 € (socis i sòciesdel FAD, amics i/o abonats de les institucions participants en el cicle, estudiants, aturats, majors de 65 anys, persones amb discapacitat legalment reconeguda i acompanyant, títols de família nombrosa o monoparental, carnet de Biblioteques Públiques i joves fins a 30 anys)

Abonament Per Amor a les Arts (novetat): 5 entrades per a 5 sessions: 10 €

Filmo 10: 20 € (10 sessions) vàlid fins final d’any.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top