Skip to content
ASSOCIACIÓ CERAMISTES DE CATALUNYA acc@ceramistescat.org

Pròrroga! Convocatòria oberta de la 31a edició de Tallers Oberts fins al 15.06.2024!

fins al 15.06.2024!

 

S’hi poden inscriure tots aquells tallers i espais de creació ubicats a Barcelona, l’Hospitalet de Llobregat i l’Anoia.

S’ofereixen dues modalitats de participació: Modalitat bàsica (40€ +IVA) i Modalitat Prèmium (100€ +IVA, gratuïta per sòcies i socis del FAD i artesans d’Artisania) per tal de tenir més visibilitat als canals de comunicació, amb els avantatges que pots consultar a les bases.

Per què aquesta edició la modalitat bàsica és de pagament?

Enguany, i a causa de l’augment dels costos dels materials, ens hem vist obligats per primera vegada a cobrar per aquesta modalitat. Amb aquesta participació, l’A-FAD:

– Sufragarà els costos dels materials impresos i els costos del personal tècnic de la iniciativa.

– Posicionarà als seus talleristes i a la seva feina en les ciutats de Barcelona i L’Hospitalet, i la comarca de l’Anoia, descentralitzant la proposta cultural dels territoris catalans, incloent els seus perfils a la web específica de Tallers Oberts durant tot l’any.

– Potenciarà el teixit associatiu dels artistes i artesans del FAD: com associació sense ànim de lucre, totes les contribucions econòmiques que rebem es reinverteixen directament en els nostres projectes. A més, la Junta directiva desenvolupa la seva feina de manera voluntària.

Com podreu veure més a baix, les novetats que hem introduït enguany són molt pertinents: hem atès les peticions dels nostres talleristes, i hem ampliat les jornades a dos caps de setmana. Hem atès els suggeriments dels nostres talleristes, que volen tenir més visitants per taller, i hem afegit visites guiades al programa per garantir un mínim de visitants. Hem atès les necessitats del nostre sector, que necessita viure de la seva feina, i hem creat la iniciativa peça única, per vendre les vostres peces a botigues i galeries seleccionades.

Necessitem més que mai el vostre suport per poder fer de Tallers Oberts una iniciativa enriquidora i innovadora que potenciï l’art i l’artesania catalanes i millori les condicions materials dels seus professionals. I, recordeu, podeu fer-vos socis de l’A-FAD per unir-vos a la nostra comunitat i tenir accés gratuït a Tallers Oberts i moltes més iniciatives!

Consulta les bases i inscriu-t’hi abans del 15 de juny a les 23h59.

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

COL·LABOREN

SEGUEIX-NOS A:

Back To Top